Diensten

Bij PIMP JE STUUR kan je jouw stuurwiel laten bekleden doormiddel van nieuwe originele bekleding, maar je kan je stuur ook personaliseren! Heb je gave ideeën of unieke wensen, laat het ons dan gerust weten want alles is bespreekbaar en veel is mogelijk.

PIMP JE STUUR is voornamelijk gespecialiseerd in de merken Mercedes, VW, Audi en BMW. Natuurlijk is het pimpen van je stuur ook mogelijk voor andere merken, vraag daarom altijd een vrijblijvende offerte aan via ons offerte aanvraag formulier of stuur een mailtje voor meer informatie.

Stuur Bekleden

Is jouw stuurwiel versleten, plakkerig en vies of wil je jouw auto interieur een nieuwe look geven? Dan ben je bij PIMP JE STUUR aan het juiste adres! Wij bekleden jouw stuurwiel helemaal naar eigen wens. Het bekleden van je stuurwiel kan met verschillende soorten materialen en kleuren leer, nappa structuur, geperforeerd leer en/of Alcantara. Er zijn vele soorten kleuren garen voor de stiksels. Ook kan je stuur bekleed worden met een 12uur markering.

Custom Stuur

Een custom stuur kan uiteraard ook bij PIMP JE STUUR. Denk bijvoorbeeld aan het verdikken of afvlakken van je stuurwiel of je stuurwiel een totaal andere vorm geven. Je lederen stuur veranderen in een uniek carbon stuur of een LED toerenteller in je stuurwiel.

Airbag Bekleden

Wil je jouw stuur helemaal compleet maken? Bekleed dan je airbag. Dit geeft je stuur een extra unieke uitstraling. Wij bekleden jouw airbag helemaal naar eigen wens. Je airbag bekleden kan met verschillende soorten materialen en kleuren leer, nappa structuur, geperforeerd leer en/of Alcantara. Er zijn vele soorten kleuren garen voor de stiksels.

Velgen herstel en/of poedercoaten

Schade aan je velgen? Wacht niet langer en laat je velgen herstellen bij PIMP JE STUUR. In samenwerking met een hoogwaardig velgenherstel bedrijf bieden wij deze dienst aan. Elk soort velg en/of schade kan hersteld worden doormiddel van bijvoorbeeld CNC afdraaien, spuiten of poedercoaten. Zijn jouw velgen niet beschadigd, maar wil je jouw velgen een andere kleur geven, dan is dit ook mogelijk bij PIMP JE STUUR. Wanneer wij met je velgen aan de slag gaan, krijg je van ons een compleet leenset, zodat je in tussentijd gewoon met je auto kunt rijden.

Schoenen maken de man en velgen maken de auto!

Sterrenhemel

Laat bij PIMP JE STUUR een sterrenhemel plaatsen en ontdek een totaal nieuwe beleving aan jouw auto interieur! Een sterrenhemel geeft jouw auto een unieke en luxe uitstraling. Je kan de sterrenhemel zo gek en uniek maken als je zelf wilt.

Een sterrenhemel plaatsen in jouw auto is puur handwerk, daardoor kan je de aantal sterren zelf bepalen, je kan kiezen om vallende sterren toe te voegen en je kan zelfs een eigen patroon, naam of initialen in de sterrenhemel laten verwerken.

De sterrenhemel in je auto is in elke kleur in te stellen en bedienbaar via een app op je telefoon of indien gewenst via een afstandsbediening. Tevens is de sterrenhemel in helderheid aan te passen en heeft het een optie om een twinkelend effect aan te zetten. Dit maakt de sterrenhemel nog specialer.

Is de hemel van jouw auto niet meer in de juiste staat voor een sterrenhemel te plaatsen? Niet getreurd, want wij kunnen je hemel opnieuw bekleden in verschillende soorten hoogwaardige materialen, zoals diverse kleuren Alcantara, leder of originele hemelbekleding.

Overige diensten

Wij adviseren en helpen je graag met het maken van jouw droomauto!
Denk bijvoorbeeld aan:

 • Ramen tinten
 • Verlichting smoken
 • Full car wrap
 • Custom kentekenplaten
 • Instagram sticker
 • Hemelbekleding
 • Chiptuning
 • Gordels
 • Remklauwen spuiten
 • Bodykits
 • Carbon onderdelen
 • Interieur bekleding
 • Reclame bestickering

  Offerte aanvraag formulier

  (Maximale uploadgrootte: 5 MB)